top of page

ARBEJDSTØJ

Arbejdstøj i høj kvalitet til arbejde og fritid

Hos Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning har vi arbejdstøj i høj kvalitet som samtidig er behageligt og smart, så det også kan bruges i fritiden.

Vi har blandet andet arbejdstøj fra Kramp og regntøj fra Elka Rainware

​Vi har fokus på klassisk og moderne arbejdstøj, der kan benyttes til mange erhverv, men også til fritidsbrug. Der er tale om arbejdstøj i høj kvalitet, der kan holde til alle udfordringer både udendørs og indendørs. Vi sælger blandt andet jakker, bukser, handsker, huer, strømper og meget andet.

Vores arbejdstøj er blandt andet fra Kramp og Elka Rainware, og derfor kan vi stå inde for både kvalitet og holdbarhed. God service og højt kvalitetsniveau har altid være nøgleordene siden firmaets start. Vi råder og vejleder gerne, hvis du har brug for gode ideer til en helt ny arbejdsbeklædning til alle medarbejderne i din virksomhed.

 

Få sat tryk på

Der er også mulighed for at få tryk på dit arbejdstøj, hvis du ønsker det. Trykket fremstilles af NS System enten med standard skrift eller efter tegning eller logo. Vi trykker det selv på tøjet

Kom forbi butikken eller ring i forvejen

​Du er velkommen til at komme forbi Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretnings butik for at se, hvad vi har, og for at købe fritids- og arbejdstøj. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål.
​Ring til os på telefon 62 29 11 14 eller skriv til os på vores e-mail, gislevsmedie@mail.dk.

Skærmbillede 2022-02-04 kl. 12.26.15.png
bottom of page