top of page

Have/Park

Salg og service af havemaskiner

Vi har et stort udvalg af have- og parkmaskiner, som vi sælger til private, anlægsgartnere og andre, der vedligeholder parker, haver og øvrige grønne arealer. Vi sælger både nye og brugte have- og parkmaskiner til hele fyn.

Vi har også udlejning af havemaskiner. Se mere under maskinudljning

Vi har have- og parkmaskiner fra blandt andet Cub Cadet og Echo

​Vi forhandler blandt andet plæneklippere fra Cub Cadet, men vi har flere forskellige mærker, som du er velkommen til at komme for at kigge på. Vores udvalg af brugte have- og parkmaskiner varierer naturligvis løbende, men det kan være alt fra en kantklipper til en havetraktor.

Vi er desuden eksperter i at håndtere have- og parkmaskiner, der skal repareres, vedligeholdes eller serviceres. Vi kan ordne alle maskiner, uanset om de er købt hos os eller andre steder.

Vi tilbyder også vinteropbevaring af robotplæneklippere samt serviceeftersyn.

Nøgleordene i vores maskinforretning er en god service og et højt kvalitetsniveau. Derfor kan vi altid give gode råd og professionel vejledning, når du overvejer at købe nye eller brugte have- og parkmaskiner.

Kontakt os for at høre om vores udvalg

​Du er meget velkommen til at komme ind i butikken og se vores udvalg eller kontakte os hvis du har brug for maskiner til haver, parker eller andre grønne områder. Du kan ringe på telefon 62 29 11 14 eller sende en e-mail til os på gislevsmedie@mail.dk

bottom of page